Intuite

Jooga Ylivieskassa

Jooga on hengityksen, liikkeen ja läsnäolon yhdistävä harjoitus, joka hoitaa paitsi kehoa myös mieltä. Se tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiseen arjen hälinän ja kiireen keskellä. 

Säännöllisellä joogalla on lukuisia terveysvaikutuksia, ja lisäksi se kasvattaa stressinsietokykyä ja tunteiden käsittelytaitoja. Tunneilla opetettavat hengitystekniikat on helppo ottaa osaksi omaa arkea, ja niistä voi olla hyötyä etenkin stressaavissa tilanteissa. Jooga myös vahvistaa ja vetreyttää kroppaa, olitpa sitten istumatyöläinen tai aktiiviurheilija.

Ohjaamiani joogasuuntauksia ovat hathajooga ja yinjooga, joita myös yhdistelen tarpeen mukaan.

Yritysjooga, työhyvinvointi ja yksityistunnit

Jooga on erinomainen valinta työporukan virkistyspäivään, sillä se lievittää stressiä, rentouttaa ja sopii lempeytensä ansiosta lähes kaikille. Hermoston säätely hengityksen ja hallitun liikkeen avulla lisää työkykyä ja parantaa stressinhallintataitoja.

Voin koostaa kunkin ryhmän tarpeisiin sopivan kokonaisuuden: joogatunti voi olla toiveidenne mukaan rentouttava ja hermostoa rauhoittava tai dynaaminen, virkistävä ja voimistava. 

Jos haluat tilata yksityistunnin tai suunnittelet tyhy-, tyky- tai virkistyspäivää yrityksellesi, pyydä rohkeasti tarjous sähköpostitse johanna@intuite.fi tai puhelimitse 0405709891! Toimin Ylivieskassa ja lähikunnissa.

Asiakaspalautteita

“Olen huomannut olevani rauhallisempi ja keskittyneempi. Olen myös löytänyt itseni hengittelemässä Johannan hengitys opin mukaisesti keskellä stressaavaa tilannetta!”

Johannalla on rauhallinen ja selkeä tapa ohjata, ei ole liian eteerinen. Ohjaajasta huokuva selkeys auttaa uppoutumaan joogaharjoitukseen. Lämmin ja turvallinen ilmapiiri.”

“Ajattelu selkeytyy. Mieliala tasaantuu. Rauhallisuus seuraa mukana muuhunkin arkeen. Herkistyy kehon viesteille.”

Jooga-aikataulut
Alkaen vko 2/2024

Kevään 2024 joogatunnit Ylivieskassa

Tiistai

Klo 18.30–19.45: Yin & Yang -jooga (Ei ennakkoilmoittautumista! Pylvään kylätalolla, Lentokentäntie 337, Ylivieska)

Keskiviikko

Klo 18.00–19.15: Yinjooga (Rohkian toimistolla Juurakon yläkerrassa, Juurikoskenkatu 6, Ylivieska)

Torstai

Klo 18.00–19.15: Yin & Yang -jooga (Rohkian toimistolla Juurakon yläkerrassa, Juurikoskenkatu 6, Ylivieska)

Viikoilla 6 ja 10 ei tunteja.

Tuntikuvaukset

Yin & Yang -jooga

Yin & Yang on yhdistelmä lempeästi liikkuvaa hathajoogaa ja rauhallista yinjoogaa. Tasapainottava harjoitus avaa kehon ja mielen jumeja, rentouttaa ja lievittää stressiä. Tunti sopii kaikentasoisille joogaajille.

Dynaamiset hathajoogan liikkeet vahvistavat kehoa, auttavat päästelemään höyryjä ja vievät mielen pois päivän askareista. Yinjoogan pitkäkestoiset asanat puolestaan rentouttavat, rauhoittavat hermostoa ja auttavat tunteiden käsittelyssä. 

Yinjooga

Yinjooga on lempeä ja rauhallinen harjoitus, joka sulattaa pois kehon ja mielen kireyksiä pitkäkestoisilla asennoilla. Yinjoogassa keskitytään tekemisen sijaan olemiseen eikä niinkään kehon ulkoisiin linjauksiin.

Tunneilla harjoitellaan hyväksyvää läsnäoloa, hengittämistä ja omien tunteiden kohtaamista ilman tuomitsemista. Yinjooga on pysähtymistä ja matka omaan itseen. 

Yinjooga voitelee niveliä, nesteyttää faskioita ja aktivoi kehon nestekiertoa. Säännöllinen harjoitus tukee hyvinvointia, auttaa hallitsemaan stressiä sekä ehkäisee tulehdustiloja ja vammoja. Se rauhoittaa hermostoa ja on hyvä keino palautua hektisyydestä.

Hinnat ja maksutavat

10 € / kerta

40 € / 5 kertaa

70 € / 10 kertaa

Maksutavat: käteinen, kortti, Smartum, ePassi, Edenred

Varaa paikkasi Juurakon joogatunneille alla olevasta varauskalenterista tai vello.fi/intuite, sillä paikkoja on rajoitetusti.