Intuite

Skumppajooga Ylivieska

Minulta kysyttiin taannoin, ohjaanko myös skumppajoogaa Ylivieskassa. Päätin heittäytyä kokeilemaan ja ihastuin paitsi itse, se oli hitti myös asiakkaiden keskuudessa! Nyt tästä kokeilusta on kehittynyt mieleenpainuva, hauska ja rento elämys. Skumppajooga sopii moniin eri tilaisuuksiin ja erilaisille kaveri- ja työporukoille: polttareille, synttäreille, kaveriporukan illanviettoon, äitien hemmottelupäivään tai yritysten pikkujouluihin.

Ohjelmaa polttareille, synttäreille tai illanviettoihin Ylivieskassa

Etsitkö ohjelmaa polttareille Ylivieskassa tai lähikunnissa, mutta sinusta tuntuu, ettet löydä mitään erilaista ideaa? Tai ehkä olet järjestämässä tapaamista kaveriporukalle tai syntymäpäiväjuhlia, muttet innostu tavanomaisista ohjelmanumeroista.

Tarvitset jotain mieleenpainuvaa ja erilaista, josta innostuvat myös ei niin liikunnalliset ihmiset. Jotain, jossa yhdistyy hauskanpito, yhdessäolo ja liike. Ja mikä parasta, se on tarjolla omalla paikkakunnallasi ilman, että teidän tarvitsisi matkata kauemmas.

Skumppajooga on hauska ja erilainen aloitus esimerkiksi polttareille tai vaikka kavereiden vuosittaiseen tapaamiseen.

Skumppajoogaa Intuitelta Ylivieskassa ja lähikunnissa

Intuite on Ylivieskassa toimiva joogatunteja ja rentoutushoitoja tarjoava yritys, jonka yrittäjänä toimii joogaohjaaja Johanna Oksanen. Johanna on monipuolinen ohjaaja, joka ohjaa joogatunteja lempeällä otteella asiantuntevasti ja suunnittelee tunnit siten, että ne sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneille joogaajille.

Intuite toimii Ylivieskassa, mutta tapahtumia voidaan järjestää myös muualla. Haluatko järjestää polttarit, pikkujoulut tai illanvieton jossain Ylivieskan lähikunnista? Nivala, Alavieska, Sievi, Oulainen, Haapavesi, Haapajärvi… Onnistuu ilman muuta! Kerro vain toiveistasi ja räätälöimme tapahtuman mieleiseksesi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin sähköpostitse johanna@intuite.fi tai puhelimitse 0405709891.

Mikä skumppajooga?

Skumppajooga on hauska ja rentouttava harjoitus, jossa tehdään joogaliikkeitä skumppalasi kädessä. Mikäpä sen mukavampaa kuin liikkua yhdessä porukalla ja nauttia samalla lasi kuohuvaa. Tästä tunnista jää varmasti rento ja mukava fiilis, ja sen jälkeen on kiva jatkaa illan tai päivän ohjelmaa muilla aktiviteeteilla.

Skumppajooga sopii erityisesti niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja erilaista. Se sopii myös niille, jotka eivät ehkä muutoin joogasta innostu. Skumppajoogassa yhdistyy loistavasti yhdessäolo ja hyvinvointia parantava lempeä liike. Se sopii erinomaisesti erityisten hetkien juhlistamiseen työporukan, ystävien tai erilaisten ryhmien kanssa.

Tunti koostuu helpoista joogaliikkeistä, joissa harjoitellaan läsnäoloa kaikilla aisteilla yrittäen pitää skumppa-, viini- tai muu juomalasi mukana liikkeissä. Juomana laseissa voi olla muutakin kuin kuohuvaa: viiniä, alkoholitonta skumppaa, virvoitusjuomaa tai vaikka raikasta raparperimehua tai muuta virkistävää suosikkijuomaa.

Skumppajoogapaketti

Joogaa yhdistettynä lasilliseen skumppaa tai muuta mieleistä juomaa – kuplivan kepeä ja hauska ohjelmanumero mihin tahansa rentoon kokoontumiseen yhdessä ystävien kanssa!

 • Joogaa juomalasin kanssa
 • Helppoja liikkeitä ja hauskaa yhdessä oloa
 • Sopii kaikentasoisille joogaajille
 • Juomana voi olla mikä tahansa mieleinen juoma, alkoholilla tai ilman
 • Asiakas tuo itse omat juomat ja juomalasit
 • Toteutus asiakkaan tiloissa, vuokratiloissa tai Rohkian toimistolla (maks. 10 henkeä)
 • Joogamatot enintään 30 hengen ryhmille ohjaajalta
Hinnat (sis. alvin, ilman tilavuokraa): 
 • 2–4 henkeä 100 €/60 min
 • 5–10 henkeä 150 €/60 min
 • 10–20 henkeä 200 €/60 min
 • 20–30 henkeä 250 €/60 min
Skumppajooga polttareihin, synttäreille tai työporukalle Ylivieskassa
Johanna Oksanen ohjaa lehmäjoogaa Sievissä

Yksityinen joogatunti omien tarpeiden mukaan – skumppajoogaa tai jotain muuta

Etkö innostunut skumppajoogasta, mutta haluaisit järjestää kaveriporukalle mieleenpainuvan elämyksen? Onko skumppajooga jo koettu ja etsit jotain muuta?

Miten olisi esimerkiksi lehmäjooga tai metsäjooga? Niin hullulta kuin se kuulostaakin, olen ohjannut muun muassa lehmäjoogaa Sievissä. Se oli ainutkertainen ja hieno kokemus niin ohjaajalle kuin osallistujille.

Sinun tuntisi ei tarvitse olla lehmäjoogaa, se voi olla mitä tahansa muuta sinun ja ystäviesi mielenkiinnon mukaan. Voimme räätälöidä ohjelman toiveidenne mukaisesti – rajana on vain mielikuvitus. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin sähköpostitse johanna@intuite.fi tai puhelimitse 0405709891.

 

Muut joogapalvelut