Intuite

Jooga Ylivieskassa

Hemmottele kehoasi ja mieltäsi, ja anna itsellesi hetki aikaa. Joogatunnit tarjoavat lempeää liikettä, mielenrauhaa ja ihanan pakohetken arjen kiireistä.

Etsitkö joogatuntia Ylivieskasta? Katso tuntien aikataulut ja tule mukaan! Joogatunnille voit tulla, vaikket olisi koskaan ennen joogaa kokeillut.

Joogatunnit sopivat kaikille

Johannan viikoittaiset joogatunnit Ylivieskassa

Olen Johanna Oksanen, joogaohjaaja Ylivieskasta. Joogatunneilla haluan auttaa sinua löytämään tasapainon arjen kiireen keskellä ja parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Rauhoittuminen ja palautuminen arjen pyörityksestä on tärkeää, samoin kuin joogan tarjoama monipuolinen liike. Niiden avulla palautat työn kangistaman kropan liikkuvuuden ja tuot palasen rauhaa arkeesi.

Olen koulutukseltani hathajoogaohjaaja (RYT 200, Samatva-joogakoulu), jonka lisäksi olen suorittanut myös yinjoogaohjaajan pätevyyden (30 h YACEP, Zen Studio Malaga). Ohjaamiani joogasuuntauksia ovat hathajooga ja yinjooga, joita myös yhdistelen tarpeen mukaan. Tällä hetkellä opiskelen toiminnallisen harjoittelun personal traineriksi Spartan Academyssa ja kehitän osaamistani liikkuvuusharjoittelun saralla.

 

Viikoittaisten joogatuntien lisäksi tarjoan myös erilaisia ryhmille ja yrityksille suunnattuja joogapaketteja. Kaikki joogapalveluni löydät täältä.

Vinkki: Jos etsit ideaa syntymäpäivien, polttareiden tai vaikka pikkujoulujen ohjelmaksi, skumppajooga on erinomainen ja helposti lähestyttävä valinta!

Kesän 2024 joogatunnit Ylivieskassa

29.4.–8.9.2024

Tällä hetkellä ohjaan joogatunteja Hyvinvointikeskus Fysiomotionissa. Intutiten omat joogatunnit ovat tauolla, mutta voit tulla mukaan tutuille tunneilleni FysioMotioniin. 

Perjantaisin klo 18.10–19.10: Jooga Hyvinvointikeskus Fysiomotionissa, ilmoittautuminen FM:n kautta

Pysy ajan tasalla muista kesän tunneista seuraamalla minua somessa:

Intuite Instagramissa

Intuite Facebookissa

Joogatuntien kuvaus

Palaudu, lataa akkuja ja lievitä stressiä

Viikoittaiset joogatunnit sopivat kaikille, myös niille, jotka eivät ole aiemmin jooganneet. Oletpa istumatyöläinen tai aktiiviurheilija, joogatunnit tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle. Ne tarjoavat mahdollisuuden pysähtymiseen arjen hälinän ja kiireen keskellä ja auttavat kehoa palautumaan arjen rasituksista.

Ohjaamillani joogatunneilla saat lisää voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille ja jokainen voi tehdä liikkeet oman tasonsa mukaan. Liikkeet koostuvat dynaamisista hathajoogan liikesarjoista ja rauhallisista venytyksistä.

Tunneilla keskitytään erityisesti liikkeiden tekniikoihin ja hengitykseen. Säännöllisellä harjoittelulla huomaat pian oman kehityksesi. Tunnille tuleminen ei vaadi notkeutta, vaan se kehittyy pikkuhiljaa. Lisäksi huomaat pian, että joogaharjoitus parantaa keskittymiskykyä ja lisää näin suorituskykyä arjessa ja muussa liikunnassa.

Mitä mukaan joogatunnille?

Joogatunnilla et tarvitse ihmeellisiä varusteita! Tässä muutamia vinkkejä siitä, mitä kannattaa ottaa mukaan joogatunnille:

  • Mukavat vaatteet: Valitse joustavat vaatteet, joissa on mukava olla ja helppo liikkua. Ota mukaan myös jotain lämmintä loppurentoutuksen ajaksi. Kenkiä ei joogassa tarvita, joten voit hyvin tulla tunnille sukkasilleen tai paljain jaloin.
  • Joogamatto: Ota mukaan oma joogamatto, jos sinulla on sellainen. Mattoja löytyy myös lainaksi.
  • Vesipullo: Huolehdi nestetasapainosta ja ota tarvittaessa hörppyä tunnin aikana tai sen jälkeen.
  • Avoin mieli: Tärkeintä joogatunnilla on avoin mieli ja mahdollisuus keskittyä omaan kehoon, hengitykseen ja lempeisiin liikkeisiin.

Nähdään matolla!

Viikottaiset joogatunnit Ylivieskassa

Kiinnostuitko?

Katso aikataulu ja tule mukaan!

Katso myös ryhmille ja yrityksille suunnatut joogapaketit: