Intuite

Joogaa urheilijoille Ylivieskassa

Jooga tukee muuta urheilua lajista riippumatta ja sopii niin uimareille, juoksijoille, hiihtäjille, pyöräilijöille kuin jääkiekon tai jalkapallon pelaajille. Joogan avulla monipuolistat harjoitteluasi ja opit kuuntelemaan kehoasi paremmin.

Panosta liikkuvuuteen, voimaan ja kehonhallintaan osana harjoitusohjelmaasi ja kysy lisää urheilijoille suunnatuista joogapaketeista. Harjoitukset räätälöidään täysin sinun ryhmäsi, urheilijaporukan tai urheiluseuran tarpeisiin.

Intuiten omistaja Johanna Oksanen joogaamassa Ylivieskassa.

Lisää voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta joogasta

Onko harjoittelusi yksipuolista ja kamppailet rasitusoireiden kanssa? Tuntuuko kroppasi kankealta eikä venyttely tunnu tuottavan tulosta? Tai kaipaatko apua kehonhallintaan ja tasapainoon?

Tiedät, että monipuolinen harjoittelu on keholle hyväksi, auttaa palautumisessa ja parantaa myös suoritusta, muttet tiedä, miten muuttaisit harjoitteluasi.

Tämä on todella yleistä kaikissa urheilulajeissa niin kilpaurheilijoilla kuin harrastajilla. Harjoittelussa keskitytään omaan lajinomaiseen tekemiseen ja monipuolinen oheisharjoittelu jää helposti paitsioon.

Jooga auttaa urheilijoita ja tukee melkein minkä tahansa lajin harjoittelua, sillä jooga:

 • kehittää kehonhallintaa
 • parantaa tasapainoa
 • lisää liikkuvuutta ja notkeutta
 • vahvistaa keskivartalon lihaksia
 • huoltaa kehoa
 • poistaa jumeja ja jännitystiloja
 • nopeuttaa palautumista
 • tukee keskittymistä kilpailusuorituksen aikana. 

Lisäksi opit paljon omasta kehostasi, sen mahdollisista epätasapainotiloista ja opit vahvistamaan kehosi heikkouksia.

Vuokatin juhannustriathlonissa kesällä 2023

Joogaohjaajasi Johanna tuntee urheilun vaatimukset

Itsekin intohimoisena urheilijana tiedän, kuinka yksipuolista harjoittelu voi olla. Viime vuosina olen monipuolistanut omaa harjoitteluani pelkästä voimaharjoittelusta myös uintiin, pyöräilyyn, juoksuun ja joogaan. Sen vuoksi haluankin tarjota urheilijoille suunnattuja joogapaketteja, joissa keskitymme kunkin urheilijaryhmän haasteisiin ja tarpeisiin.

Kehon lisäksi jooga kehittää myös mieltä. Yleisesti jooga yhdistetään liikkuvuuteen, notkeuteen ja kehonhallintaan, mutta niiden lisäksi jooga auttaa parantamaan myös stressinsietoa ja keskittymiskykyä. Nämä ovat urheilijoille tärkeitä ominaisuuksia erityisesti kilpailutilanteissa.

Itselleni jooga tarjoaa erinomaista vastapainoa tavoitteellisille urheiluharrastuksille, kuten voima- ja triathlonharjoittelulle. Minulla on kokemusta kuntosaliharjoittelusta yli 15 vuoden ajalta, ja lisäksi olen harrastanut muun muassa crossfitiä ja tankotanssia. Viime vuosina olen innostunut yhä enemmän myös kestävyyslajeista.

Joogaohjaajan pätevyyttä täydentääkseni opiskelen toiminnallisen harjoittelun personal traineriksi Spartan Academyssa (valmistuminen syksyllä 2024) ja kehitän osaamistani liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelun saralla. Joogan lisäksi ohjaan Les Millsin Strength Development -tunteja Hyvinvointikeskus Fysiomotionissa.

Joogaa juoksijoille, uimareille, jalkapalloilijoille yms. Ylivieskassa

Jooga sopii kaikkien lajien urheilijoille: juoksijoille, uimareille, jääkiekkoilijoille, jalkapalloilijoille, hiihtäjille, pyöräilijöille – mille tahansa.

Tunnit voidaan myös suunnitella eri tavoin eri lajien harrastajien tarpeisiin, sillä jooga tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia painottaa eri asioita. Voimme keskittyä enemmän kehonhallintaan ja tasapainoon, keskivartalon syviin lihaksiin, voimaan, liikkuvuuteen tai rentoutumiseen ja palautumiseen.

Tarjoan joogatunteja erilaisille yksityisille urheilijaryhmille, kuten kilpauimareille, tai urheiluseuroille. Toimin Ylivieskassa ja lähikunnissa, kuten Nivalassa, Sievissä, Alavieskassa, Haapavedellä ja Oulaisissa. 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai ota yhteyttä sähköpostitse johanna@intuite.fi tai puhelimitse 0405709891.

Joogaa urheilijoille -joogapaketit

Ohjatut joogatunnit urheilijoille

 • Sopii erilaisille urheilijaryhmille, esim. yksityisesti kootuille porukoille tai urheiluseuroille
 • Sisältää ohjattuja tunteja säännöllisesti esim. kerran viikossa
 • Tunneilla keskitytään ryhmän tarvitsemiin osa-alueisiin ja tunnit on räätälöity osanottajien tarpeisiin
 • Tunnit järjestetään Rohkian toimistolla (enint. 5 henkilöä) tai erikseen sovittavassa tilassa
 • Joogamatot kork. 30 hengen ryhmille ohjaajalta

 

Hinta: alk. 75 €/60 min (ei sisällä mahdollista tilavuokraa)

Intuiten omistaja Johanna Oksanen joogaamassa Ylivieskassa.
Joogatunti yrityksen tyhy-päiville

Joogaa yritysten tyky-, tyhy- ja virkistyspäiviin

Etsitkö erilaista tekemistä yrityksen virkistyspäivään? Jooga sopii kaikille ja parantaa työhyvinvointia!

Katso erilaiset paketit tyky-, tyhy- ja virkistyspäiviin.

Skumppajoogaa polttareille, synttäreille tai pikkujouluihin

Taatusti mieleenpainuva ja erilainen juhlapäivä, jossa yhdistyy kehoa rauhoittava jooga lasilliseen skumppaa hyvien ystävien seurassa.

Inspiroidu skumppajoogasta ja suunnittele seuraavat juhlasi!

Skumppajooga polttareihin, synttäreille tai työporukalle Ylivieskassa
Intuiten omistaja Johanna Oksanen joogaamassa Ylivieskassa.

Joogaa urheilijoille

Tuo monipuolisuutta lajiharjoitteluun ja paranna kehonhallintaa joogalla. Samalla vahvistat kehoasi ja saat lisää liikkuvuutta.

Katso joogapaketit urheilijoille.

Asiakaspalautteita

“Olen huomannut olevani rauhallisempi ja keskittyneempi. Olen myös löytänyt itseni hengittelemässä Johannan hengitys opin mukaisesti keskellä stressaavaa tilannetta!”

Johannalla on rauhallinen ja selkeä tapa ohjata, ei ole liian eteerinen. Ohjaajasta huokuva selkeys auttaa uppoutumaan joogaharjoitukseen. Lämmin ja turvallinen ilmapiiri.”

“Ajattelu selkeytyy. Mieliala tasaantuu. Rauhallisuus seuraa mukana muuhunkin arkeen. Herkistyy kehon viesteille.”

Joogaohjaajasi Johanna

Olen Johanna Oksanen, joogaohjaaja Ylivieskasta sekä Intuiten omistaja. Joogan lisäksi tarjoan myös rentoutushoitoja ja olen koulutettu Brain Relief®-, Auvo®- ja reikihoitaja.

Olen itse oppinut kantapään kautta, että kiireisessä arjessa tarvitaan rauhoittumista. Kehoa ja pääkoppaa ei voi rasittaa määrättömästi, vaan niiden on annettava myös palautua. Jooga on tuonut elämääni uudenlaista rauhallisuutta ja vastapainoa tavoitteellisille urheiluharrastuksille, kuten voima- ja triathlonharjoittelulle. Sen avulla olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja oman kehoni viestejä.

Joogatunneilla haluan tarjota sinulle pienen hengähdystauon kiireen keskellä ja auttaa sinua löytämään lisää tasapainoa elämääsi. On palkitsevaa nähdä, kun joogatunnilla opitut rauhoittumiskeinot seuraavat mukana arjen tilanteisiin ja joogaaja huomaa kehitystä omassa liikkuvuudessaan ja kehonhallinnassaan. 

Olen valmistunut syksyllä 2023 hathajoogaohjaajaksi RYT 200 -joogaopettajakoulutuksesta Samatva-joogakoulusta. Lisäksi olen suorittanut yinjoogaohjaajan lisäpätevyyden (30 h YACEP, Zen Studio Malaga). 

Koulutuksen jälkeen aloitin joogatuntien pitämisen ensin pienille ryhmille, ja nykyisin ohjaan joogaa ja muita tunteja muun muassa FysioMotion-hyvinvointikeskuksessa. Lisäksi pidän yksityistunteja yrityksille, urheilijoille ja muille ryhmille.

Tervetuloa joogaamaan kanssani!

Jooga sopii kaikille

Usein kuulee kysyttävän, voiko joogatunnille tulla, jos on rapakunnossa tai notkea kuin rautakanki. Kyllä voi! Jooga on erinomainen liikuntamuoto, sillä se sopii lempeytensä ansiosta lähes kaikille. Toisin kuin moni luulee, notkeus ei ole joogaamisen edellytys vaan sivutuote.

Olit sitten vasta-aloittaja tai kokenut joogi, urheilija tai sohvaperuna, jooga tarjoaa liikkuvuuden ja kehonhallinnan lisäksi mahdollisuuden pysähtymiseen arjen hälinän ja kiireen keskellä. 

Joogatunneille voi hyvin tulla vaikkei olisi koskaan ennen kokeillut joogaa. Yhtä lailla joogatunnit sopivat myös jo pidempään joogaa harrastaneille. Jokainen tekee liikkeet omista lähtökohdistaan itseään varten.

Tunnit voidaan koostaa eri tavoin eri ryhmien tarpeisiin ja lisäksi jokainen voi tehdä liikkeet oman tasonsa mukaisesti. Jos siis mietit, sopisiko jooga sinulle, tule rohkeasti mukaan kokeilemaan tai ota yhteyttä ja kysy omalle työ-, kaveri- tai urheilijaporukalle sopivaa pakettia!

Joogan hyödyt

Joogalla on tutkitusti paljon hyväätekeviä vaikutuksia. Tässä muutamia joogan hyötyjä, joita saatat huomata muutaman joogakerran jälkeen:

 • Opettaa kuuntelemaan omaa kehoa
 • Vähentää stressiä
 • Ehkäisee uupumista
 • Avaa kehoa ja vetreyttää istumatyön kangistamaa kroppaa
 • Parantaa liikkuvuutta
 • Parantaa koordinaatiota
 • Vahvistaa kehoa ja lisää voimaa
 • Parantaa ryhtiä
 • Auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan
 • Parantaa keskittymiskykyä
 • Parantaa unenlaatua
 • Antaa energiaa päivään
Joogatunnit sopivat kaikille

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostitse johanna@intuite.fi tai puhelimitse 0405709891 tai lue lisää eri palveluista.