Intuite

Jooga Ylivieska

Rauhoitu kiireen keskellä, lievitä stressiä ja nauti joogan antamasta hyvästä olosta. Jooga on erinomainen tapa hoitaa niin kehoa kuin mieltäkin ja se sopii lähes kaikille. Tutustu joogaan Ylivieskassa!

Intuiten joogatarjonta – vetreyttä ja hyvää oloa

Intuite toimii Ylivieskassa ja sen valikoimasta löydät joogaa moniin eri tarpeisiin: säännöllisiä joogatunteja, erilaisia joogapaketteja yrityksille ja yksityisryhmille sekä liikkuvuutta ja kehonhuoltoa urheilijoille. Lisää hyvinvointiasi joogan avulla ja tutustu tarjontaan.

Viikoittaiset joogatunnit

Säännölliset joogatunnit sopivat niin istumatyöläisille kuin paljon liikkuville. Ne auttavat tekemään kehonhuollosta tavan, lievittävät stressiä ja vahvistavat kehoa.

Katso joogatuntien aikataulu ja tule mukaan!

Viikottaiset joogatunnit Ylivieskassa
Joogatunti yrityksen tyhy-päiville

Joogaa yritysten tyky-, tyhy- ja virkistyspäiviin

Etsitkö erilaista tekemistä yrityksen virkistyspäivään? Jooga sopii kaikille ja parantaa työhyvinvointia!

Katso erilaiset paketit tyky-, tyhy- ja virkistyspäiviin.

Skumppajoogaa polttareille, synttäreille tai pikkujouluihin

Taatusti mieleenpainuva ja erilainen juhlapäivä, jossa yhdistyy kehoa rauhoittava jooga lasilliseen skumppaa hyvien ystävien seurassa.

Inspiroidu skumppajoogasta ja suunnittele seuraavat juhlasi!

Skumppajooga polttareihin, synttäreille tai työporukalle Ylivieskassa
Intuiten omistaja Johanna Oksanen joogaamassa Ylivieskassa.

Joogaa urheilijoille

Tuo monipuolisuutta lajiharjoitteluun ja paranna kehonhallintaa joogalla. Samalla vahvistat kehoasi ja saat lisää liikkuvuutta.

Katso joogapaketit urheilijoille.

Asiakaspalautteita

“Olen huomannut olevani rauhallisempi ja keskittyneempi. Olen myös löytänyt itseni hengittelemässä Johannan hengitys opin mukaisesti keskellä stressaavaa tilannetta!”

Johannalla on rauhallinen ja selkeä tapa ohjata, ei ole liian eteerinen. Ohjaajasta huokuva selkeys auttaa uppoutumaan joogaharjoitukseen. Lämmin ja turvallinen ilmapiiri.”

“Ajattelu selkeytyy. Mieliala tasaantuu. Rauhallisuus seuraa mukana muuhunkin arkeen. Herkistyy kehon viesteille.”

Joogaohjaajasi Johanna

Olen Johanna Oksanen, joogaohjaaja Ylivieskasta sekä Intuiten omistaja. Joogan lisäksi tarjoan myös rentoutushoitoja ja olen koulutettu Brain Relief®-, Auvo®- ja reikihoitaja.

Olen itse oppinut kantapään kautta, että kiireisessä arjessa tarvitaan rauhoittumista. Kehoa ja pääkoppaa ei voi rasittaa määrättömästi, vaan niiden on annettava myös palautua. Jooga on tuonut elämääni uudenlaista rauhallisuutta ja vastapainoa tavoitteellisille urheiluharrastuksille, kuten voima- ja triathlonharjoittelulle. Sen avulla olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja oman kehoni viestejä.

Joogatunneilla haluan tarjota sinulle pienen hengähdystauon kiireen keskellä ja auttaa sinua löytämään lisää tasapainoa elämääsi. On palkitsevaa nähdä, kun joogatunnilla opitut rauhoittumiskeinot seuraavat mukana arjen tilanteisiin ja joogaaja huomaa kehitystä omassa liikkuvuudessaan ja kehonhallinnassaan. 

Olen valmistunut syksyllä 2023 hathajoogaohjaajaksi RYT 200 -joogaopettajakoulutuksesta Samatva-joogakoulusta. Lisäksi olen suorittanut yinjoogaohjaajan lisäpätevyyden (30 h YACEP, Zen Studio Malaga). 

Koulutuksen jälkeen aloitin joogatuntien pitämisen ensin pienille ryhmille, ja nykyisin ohjaan joogaa ja muita tunteja muun muassa FysioMotion-hyvinvointikeskuksessa. Lisäksi pidän yksityistunteja yrityksille, urheilijoille ja muille ryhmille.

Tervetuloa joogaamaan kanssani!

Jooga sopii kaikille

Usein kuulee kysyttävän, voiko joogatunnille tulla, jos on rapakunnossa tai notkea kuin rautakanki. Kyllä voi! Jooga on erinomainen liikuntamuoto, sillä se sopii lempeytensä ansiosta lähes kaikille. Toisin kuin moni luulee, notkeus ei ole joogaamisen edellytys vaan sivutuote.

Olit sitten vasta-aloittaja tai kokenut joogi, urheilija tai sohvaperuna, jooga tarjoaa liikkuvuuden ja kehonhallinnan lisäksi mahdollisuuden pysähtymiseen arjen hälinän ja kiireen keskellä. 

Joogatunneille voi hyvin tulla vaikkei olisi koskaan ennen kokeillut joogaa. Yhtä lailla joogatunnit sopivat myös jo pidempään joogaa harrastaneille. Jokainen tekee liikkeet omista lähtökohdistaan itseään varten.

Tunnit voidaan koostaa eri tavoin eri ryhmien tarpeisiin ja lisäksi jokainen voi tehdä liikkeet oman tasonsa mukaisesti. Jos siis mietit, sopisiko jooga sinulle, tule rohkeasti mukaan kokeilemaan tai ota yhteyttä ja kysy omalle työ-, kaveri- tai urheilijaporukalle sopivaa pakettia!

Joogan hyödyt

Joogalla on tutkitusti paljon hyväätekeviä vaikutuksia. Tässä muutamia joogan hyötyjä, joita saatat huomata muutaman joogakerran jälkeen:

 • Opettaa kuuntelemaan omaa kehoa
 • Vähentää stressiä
 • Ehkäisee uupumista
 • Avaa kehoa ja vetreyttää istumatyön kangistamaa kroppaa
 • Parantaa liikkuvuutta
 • Parantaa koordinaatiota
 • Vahvistaa kehoa ja lisää voimaa
 • Parantaa ryhtiä
 • Auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan
 • Parantaa keskittymiskykyä
 • Parantaa unenlaatua
 • Antaa energiaa päivään
Joogatunnit sopivat kaikille

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostitse johanna@intuite.fi tai puhelimitse 0405709891 tai lue lisää eri palveluista.